INFOinfo.htmlinfo.htmlshapeimage_1_link_0
WELKOMwelkom.htmlwelkom.htmlshapeimage_2_link_0
SCHILDERWERKwandafwerking.htmlshapeimage_3_link_0
WANDAFWERKINGwandafwerking.htmlhttp://livepage.apple.com/shapeimage_4_link_0
WERKWIJZEwerkwijze.htmlwerkwijze.htmlshapeimage_5_link_0
VAKGROEPvakgroep.htmlvakgroep.htmlshapeimage_6_link_0
NATUURLIJKnatuurlijk/natuurlijk.htmlnatuurlijk/natuurlijk.htmlshapeimage_7_link_0
 
Voorbeelden van mijn werk:

Binnen

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Alles is mogelijk, van mergelwit tot dieppaars, van mat tot hoogglans en van betonlook tot kalkverf. Ook zijn er speciale verven en coatings om de muren in badkamer en keuken zo te bewerken dat ze afwasbaar zijn, tegels zijn dan niet meer nodig.

Ik geef graag kleur- en materiaaladvies op basis van uw smaak en wensen en werk met de nieuwste technieken om tot mooie resultaten te komen.

Binnenschilderwerk als basis!
Schilderwerk in huis is niet alleen mooi, maar ook noodzakelijk. Om houtrot te voorkomen moet het binnenschilderwerk op de kozijnen goed afgesloten zijn. Zo kan er geen vocht naar buiten. Vocht veroorzaakt dat de verf aan de buiten- en binnenzijde gaat bladeren of onthechten waardoor houtrot vrij spel heeft.

Buiten

Een strak gelakte voordeur en mooi buitenschilderwerk vormen natuurlijk het visitekaartje van uw woning of kantoorpand. Door met de juiste producten te werken kan ik prachtig lakwerk van hoge kwaliteit garanderen. Voor houtwerk werk ik alleen met lijnolieverf van Rolsma. Ook de buitenmuren kunnen geschilderd of bewerkt worden, bijvoorbeeld met kalei of latex.

Buitenschilderwerk is niet alleen mooi, maar ook van groot belang om het schilderwerk te onderhouden. Wanneer er op het schilderwerk bladders, kale of rotte plekken, openstaande naden of slechte kitnaden te zien zijn, is een onderhoudsbeurt sterk aan te raden. Tijdig onderhoud houdt kozijnen en deuren in goede staat, de kosten laag en de waarde van uw woning op peil.

Kleur

De lijnolieverf is verkrijgbaar in de standaard monumentenkleuren, maar is ook leverbaar in elk ander gewenste kleur. Het aanmaken van een afwijkende kleur brengt wel wat extra kosten met zich mee ten aanzien van het standaard palet van Rolsma Lijnolieverf.


Er kan natuurlijk ook in allerlei transparanties gewerkt worden met beitsverf of in whitewash (kalken, limewaxen), dit is een geweldige techniek om meubels, vloeren of accessoires een mooie gebleekte uitstraling te geven, terwijl de houtnerf zichtbaar blijft. Vroeger werden houten meubelen, muren en vloeren vaak bewerkt met kalk. Dit deed men onder meer omdat kalk een ontsmettende werking had. De kalk trok in de nerven van het hout en gaf een prachtig gebleekt effect. Het nabootsen van dit effect kun je op allerlei verschillende manieren bewerkstelligen.

Rechts;
Het standaard kleuren palet in
13 kleuren op voorraad.
De kleuren op het beeldscherm
wijken af van de echte schilderskleuren.
Maar hiermee krijgt u wel een indruk.


RAL 9010 ZUIVER WIT

RAL 9001 CREME WIT

RB11 IVOOR WIT

RB14  ZUIVER WIT

RB18  ZANDSTEENGEEL

RB22  OUD GEEL

RB32 OMBER GRIJS

RB34 OUD GRIJS

RB48  STAND BLAUW

RB50 STAND BRUIN

RB60 WIJN ROOD

RB62 OSSENBLOED ROOD

RB64 MONUMENTEN GROEN

RB74 KLASSIEK GROEN

RB77 GRACHTEN GROEN

RB78 ZAANS GROEN


Lijnolieverf is een 100% natuurproduct.
De opkomst van de chemische verven zorgden er voor dat ze in de vergetelheid raakten.
Door de aandacht voor milieu en duurzaamheid staan ook deze producten weer in de belangstelling. Helaas is er veel kennis verloren gegaan over de samenstelling van deze producten. O.a. Rolsma Advanced Biobased Paints, Aquamarijn en Wijzonol hebben deze kennis nog wel en heeft dit product aangepast op de normen van deze tijd.

 

Ik werk in opdracht voor particulieren en bedrijven. Hier onder geef ik u een indruk van enkele opdrachten die ik onder handen heb genomen. Duurzaam schilderwerk verzorg ik zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw huis.